dilluns, 26 de gener de 2009

Article de David Fernandez"...I que pretén reduir la manifestació pacifista en suport a Palestina més gran de la història recent catalana a una pistola de plàstic, una onada d’antisemitisme absolutament inexistent i milers de persones convertides per l’art de Herr Rahola en suposats fanàtics d’Hamàs. És tan extenuant i esgotadora la corrua de mentides en tant pocs dies, que el millor seria canviar la campanya de l’autobús ateu: “Probablement Déu no existeix. Pero Herr Rahola si. En tot cas, no et preocupis. Disfruta de la vida”. I segueix lluitant. Amb Palestina al cor.

PS. Per cert, Pilar, en la teva pròpia lògica i ja que estàs instal·lada en la condemna permanent: tu condemnes la mort de 300 nens? Condemnes el sis 11-M consecutius que han esclatat a Gaza en 23 dies? O la ceguera eurocentrista només et fa veure 10 soldats israelians morts per “foc amic i enemic” i tres ciutadans d’Israel morts pel llançament de coets d’Hamàs? Aquesta és la teva ceguera estràbica: que només comptes els teus morts, malgrat el dolor mai no coneix fronteres. Crec que estàs en guerra. Ho vas dir tu a l’Argentina: “No soy israelí, no vivo esa tragedia. Y un pueblo tiene derecho a defenderse de la muerte. Y esto es una guerra. Y en la guerra se mata”. A qualsevol guerra, la primera víctima és la veritat. Víctima també, a casa nostra, de les teves mitges veritats i mentides senceres. I ara corre, vés, i digues-li a Papà Estat que t’hem amenaçat un altre cop..."


David Fernandez (extret de l'article "Herr Rahola es fuma un puro")

4 comentaris:

Andreu ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Andreu ha dit...

El que la Rahola condemni o deixi de condemnar té una rellevància propera al zero. Millor no perdre el temps amb la Rahola, a qui la perd les ganes de fer de pallassa i ser el centre d'atenció. Té molt més sentit centrar-se amb la Carme Chacón, que pretén fer-nos creure que això de les guerres no va amb ella i que es pot condemnar retòricament la massacre contra palestins a Gaza, mentre que, en dos anys, s'han quadriplicat la venda d'armes a l'Estat d'Israel per part del Regne d'Espanya.

Mª Mercè ha dit...

Hola!!

No recordo com vaig arribar un día fins el teu racó. De tant en tant llegeixo alguna de les teves entrades i com veig que anem per un camí semblant, t'he afegit al meu bloc. Si hi ha cap problema, nomès has de dir-m'ho.

Salutacions!!

中島美嘉mika ha dit...

That's actually really cool!!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色