dissabte, 17 de maig del 2008

mitges tintes: no val

Amb aquesta frase del meu bon amic Alex titulo l'actualització d'avui. Amb l'alex i la Laura sempre comentem que en aquesta vida no s'hi val jugar a mitges, o tot o res!! Així de clar i català!!
deixem enrere l'acte del CCCB amb el qual ens quedem amb regust molt dolç a petita victòria perquè vam omplir la sala de tal manera que hi va haver gent que no va poder entrar per saturació!! Una altra petita satisfacció va ser la videoconferència amb la Leila perquè sinó ens la deixen tenir entre nosaltres farem el que calgui per establir cada dia més vincles de sinceritat i solidaritat amb el Poble Palestí!!
També els mitjans, aquest cop, han fet prou ressò i això si que és una victòria!

A nivell més personal però sense deixar d'anar lligat a Palestina, va ser la presentació del trailler del documental que hem estat preparant el grup de sensibilització de la XEP des de l'agost, mes en que vam estar gravant entrevistes a cisjordània i Gaza. Feina feta companys, malgrat les suors a voltes amargues però més de dolces, ho hem fet i n'hem d'estar orgulloses perquè no és envà, perquè és per Palestina!!

o tot o res companys, jo a mitges tintes? no m'hi trobaràs!!!

hurria filistini!!!

demà ens trobem a la jornada per palestina!!!

1 comentari:

Laura ha dit...

no val! a mitges tintes, no val!

gran setmana! moguda però plena de petites victòries!

una forta abraçada!