divendres, 26 de setembre del 2008

i prometo dir tota la veritat

Us han preguntat mai: -Jures o promets dir tota la veritat?. A mi m'ha passat avui per primer cop. M'ho preguntava el meu instructor, si si, m'han posat un instructor perquè m'han denunciat a mi i a dues persones més.

Resulta que va ser un greu error treure una bandera palestina de 40 cm i un parell de mini pancartes durant el partit de basquet Barça-maccabiTelAviv. La nostra versió pel que vam poder observar és que els agents secrets israelians van donar ordres a tot déu, des dels Mossos fins als treballadors del Barça. L'objectiu estava molt clar: Ni una expressió de solidaritat amb el Poble Palestí, per petita que sigui, cap mostra de suport. Així va ser com de cop i volta uns 8 robocops del cos dels mossos d'esquadra de les corts ens van treure violentament la bandera palestina de les mans, quasi ens tiren de la graderia però per sort tothom se'n va donar compte i el palau sencer va clamar " Palestina Palestina".
El resultat d'aquesta humil acció va ser la retenció amb l'ús de la força, amenaces i agressions durant una hora i mitja a les afores del Palau. A partir d'ara, un cop fetes les al·legacions, des de la Xarxa d'Enllaç amb Palestina ens disposem a fer una campanya per tal de denunciar l'actuació de la policia per tal de que es retirin les acusacions que se'ns imputen, entre; d'altres insults greus i participació en aldarulls així com una multa de 500 euros per cada una.

i avui em toca a mi:



2 comentaris:

Marc ha dit...

ostres!! quina ràbia! m'indigna molt aquestes actuacions policials! llibertat d'expressió!!

i com ha acabat el tema?

una abraçada guapa!

pablo ha dit...

ostres...aquesta cançó em sona! certament la propera l'haurem de buscar una mica més animadeta, però és que aquesta és tan genial...

d'altra banda..."mossos d'esquadra de les corts" (!!!) prou pena passem aquí amb el corte inglés, l'illa, els hotels, la caixa i la comissaria...com per a que a sobre ens atribueixis la procedència dels mossos...què t'hem fet nosaltres? ;)

i res...ànims! Cal seguir plantant cara a la ignorància, sempre.

una abraçada!