divendres, 14 de setembre del 2007

Acostem palestina


"Acostem Palestina als centres educatius Catalans" és el nom del projecte que em tenia allunyada i capficada i que sembla ser una realitat, la fi de la segona fase; presentar-ho a l'ACCD i si tenim sort poder subvencionar el projecte econòmicament.
aquest projecte té diferents objectius i entre d'ells és poder treballar directament amb els centres educatius de Secundària i batxillerat, amb els seu professorat i els i les alumnes, tractant el conflicte que es viu a Palestina mitjançant tallers i xerrades amb tot de materials pedagògics que ja hem configurat i que presentem de manera flexible perquè els i les professores també hi diguin la seva.
la veritat és que estic molt contenta de la feina feta fins ara, tot i que només és el principi d'un projecte amb dos cursos escolars vista, perquè hem creat noves propostes metodològiques innovadores a partir del treball cooperatiu entre la XEP i el món educatiu. SI, és un bon projecte que ens portarà molta feina però paga la pena perquè de ben segur, els fruits que recollirem, seràn molt enriquidors. inshallah!!!
a poc o poc ho començo a veure tot més clar, com el cel de Palestina en contrast amb la preciosa Cúpula de la Roca.

1 comentari:

alex hinno ha dit...

Es importantisim educar als nens i als joves en els drets humans,millor fer-ho amb el tema de palestina que es un referent de colonialisme,imperialisme i neteja ètnica...moltes gracies a aquelles persones que com tu intenten fer arribar una mica mes de llum a una societat que ho veu tot molt fosc