dimecres, 7 de gener del 2009

El dissabte 10 tots i totes contra la massacre al poble palestí


La popular xocolateria "la granja" (banys nous, 4) ha decidit tancar per la mani, penso que és una bona iniciativa que s'ha de difondre per tal d'aconseguir més tancaments empresarials solidaris, difoneu la idea!!


L'EMPRESARI X. TELLA el dia 10 ha decidit tancar el negoci com a mostra de solidaritat amb el poble palestí

"He decidit tancar perquè així serem més a la manifestació i aconseguir ser un sector més ampli que cridi NO a la guerra i perquè em vull solidaritzar amb el poble palestí. Animo al mateix temps a la resta d'empresaris que facin el mateix perquè és molt important que tothom surti al carrer"

Així doncs, la popular xocolateria "La granja" del carrer banys nous número 4, restarà tancada dissabte a la tarda per tal d'animar als seus clients que també acudeixin a la manifestació i, des de la comunitat palestina esperem que la resta del sector preguin com a exemple en Xavi i decideixin tancar.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bé lo del la popular xocolateria "La granja".

Animo y muchas gracias por todo.

AHMAD

Ainetta ha dit...

A veure si hi ha sort i convencem a més emrpesaris del c/ BAnys Nous i sinó, almenys els clients que vinguin dissabte a fer una xocolata i es trobin el cartell de la mani, a veure si s'animen a caminar amb nosaltres en contra la matança a GAza i la ocupació d'Israel.
Ànims PAlestina! ivisca la Granja! ;)

Unknown ha dit...

Prima!!!!!!!! Dissabte ens veiem!!!

Iagoba Lozano ha dit...

Boikot a Israel YA!!!!!!

Petons, salut i revolta.