dissabte, 13 de setembre del 2008

La solidaritat és la tendresa de les persones



M'agradaria saber qui va crear la preciosa dita "La solidaritat és la tendresa dels pobles" per tal de tenir-hi una conversa filosòfica-ideològica sobre quins haurien de ser els principis de les militants dels nostres moviments. Tot això ve perquè l'altre dia amb en Pablo i en David vam estar ajudant a traduir el manifest a la Ire i, un dels paràgrafs feia quatre pinzellades sobre aquesta frase i continuaven les nostres converses infinites sobre les actituds personals envers el moviment.

Per una banda penso amb la Ire perquè tot i que fa poc que la vaig conèixer al CSO Escuela Taller, posaria les mans al foc que és tot cor, perquè és així i punt, sense esperar, donant i donant (espero ser recíproca amb tu). No acostuma a ser massa normal en els nostres dies trobar gent com ella que és capaç de dir-te el que pensa i mostrar les alegries i bones sensacions sense cap tipus de vergonya i sobretot la Ire uneix.

Per altra banda penso amb la M del M. que per sort hem quedat dimarts. El futur una mica, però la lluita per Palestina sobretot, ens ha fet coincidir i aquesta setmana anem a declarar per la simple i gran acció que vam realitzar al Palau Blaugrana. La M del M va trobar-se un dia que les desgràcies insuperables podien anar plegades i ara, avui i demà ha decidit no enfonsar-se i lluitar activament com a solidaria amb Palestina ( Alà sap que el soldat israelià no t'hauria d'haver agredit aquell dia....;P ) aquí us deixo amb l'enllaç per saber que ella amb 40 persones més van trencar el bloqueig a Gaza.

Una acció admirable, molt bona!! La lluita continua

Recordeu quan el petit príncep li pregunta a la serp del desert perquè no el picava i el matava, com feia amb tothom que gossava travessar el mur? Doncs la serp li va respondre: - Pq tu ets pur i vens d'un estel .

Doncs senzillament això, teniu el cor tan gran que la serp mai us picarà.

perquè penso que la solidaritat internacionalista ha de passar primer per la sinceritat i el respecte amb i entre nosaltres.