dilluns, 25 de febrer del 2008

inshal.lah Castilla!!


Tant de bo Castilla aconseguiu els vostres objectius; en la xerrada del dissabte a la tarda els companys de IZCA dibuixaven la situació en que es troba madriz i la resta del territori castellà a nivell social, polític i cultural, però primer de tot l'Helena ens va fer una classe formativa sobre com és i hauria de ser una societat més justa i els col.lectius i organitzacions d'esquerra que l'integren; (com hauríem de funcionar companys!!!) En segon lloc la intervenció del profe aquil.les ens va deixar bocabadats, sobretot a alguns "gatos" que veien amb bons ulls a Erc.
Aquest cap de setmana llarg ha estat molt fructífer a tot els nivells, la desconexió ha a estat total i la immersió a la moguda castellana també. Un cop més la ire (que està aprenent català) m'ha demostrat que la militància no ha d'anar deslligada del sentiment i el fer les coses amb el cor, perquè la lluita i l'amor neixen de la mateixa flor.
Amb l'Alex hem après molt i sobretot hem conegut molta gent maquíssima com els companys de pis de l'ire; el Morris, el Lalo i el David (teniu casa a barcelona, gràcies per tot), a la irene morales i a la gent de la traba per deixar-nos un espai de denúncia i altaveu per Palestina, a la gent del Patio Maravillas; pel cus cus i per l'espai!! i a tota la gent que ja coneixia; al parxes i al david de diablo cojuelo (un bolo en Catalunya cae seguro), a l'helena i al René i demés gent que no recordo el seu nom i, sobretot per la irene companya de lluita i amiga de veritat!!

un especial record al company CARLOS, el millor homenatge la victòria!!!


llibertat Països Catalans!!
viva Castilla libre!!
hurria palestina!!

2 comentaris:

Lu ha dit...

Hola guapa!!

He llegit el teu escrit i m'he sentit molt identificada, fa uns mesos que també vai estar uns dies a Madrid (per cert, amb el Cesk) i vai estar-me al pis de l'Ire i vai compartir moments inoblidables amb tots plegats..
..tinc tantes ganes de tornar-hi!!!

M'alegro que cada vegada siguem més els que tenim aquest lligam tan especial amb Castella.

Vinga Maria, una forta abraçada, companya!!

Unknown ha dit...

Aquest post i aquests comentaris m'han fet recular... pensar en dues coses... amb la gent de les antigues Juventudes castellanas Revolucionarias de Burgis, a qui vaig conèixer i amb qui vaig compartir lluites i anhels.... I també en la comparativa entre el procés d'alliberament nacional de pobles com el palestí o l'irlandès i el català... Diferents ritmes, no cal dor-ho, i diferent intensitat de repressió.

Guanyarem!