dijous, 30 d’agost del 2007

S'acosta la Diada


Com comença a ser ja un costum els darrers anys, l’assemblea d’Endavant de Gràcia organitza altra vegada els actes de la Diada Nacional de l’Onze de Setembre a Gràcia i ens envia la seva invitació a veïnes i veïns.
Els actes tindran lloc a la plaça revolució, el diumenge 9 de setembre i començaran a les 13:30h amb l’actuació de la nova
Colla Bastonera de la Vila de Gràcia Cop a Cop
seguit d’un acte polític, a les 14h amb les intervencions d’en Juanra , ex presoner polític català, Alex Maymó, regidor de la CUP de Molins, i Joan Sebastià Colomer, en nom d’Endavant.

A les 14:30h es farà l’arrossada popular, i en acabat començarà el concert d’en Cesk Freixas, que presentarà així a Gràcia el seu darrer disc “El camí cap a nosaltres”.

Per a més info: http://blocs.gracianet.org/blog/79

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Eii maja!
Qué pena, pero la expedicón castellana llegará el día 10!(y vamos directos a Valls y la zona) ooohh....

Aupa a la peña de Gracia (geniales sus fiestas que las vivimos este Agosto, realmente populares, realmente revolucionarias). Allí también conocimos a Álex de Molins y nos hicimos foto con él y el pendón.

Espero verte el 11, y que me cuentes Palestina, y el resto de coses, que tengo muchas ganas de verte xiqueta! Y de contarte también.

Salut i petonets!
desde castella

JG ha dit...

Ei Maria...el que vam parlar ja està comentat, en breu et direm el dia (diumenge vens no?)

petons!