diumenge, 6 de setembre del 2009

energia

Sembla que altra cop em venen les ganes d'escriure, i és que passar-me tot el dia refent un treball per l'assignatura d'Inadaptació social doncs m'ha fet recuperar l'energia necessària per llençar-me altra vegada al teclat. Amb l'spotify connectat per gentilesa de la bona amiga Anna i amb les llums menudes donant-me claror em deixo portar i recupero una foto d'aquest estiu que no oblidaré mai. Portava un any preparant un viatge ben especial i ara en puc parlar en passat perquè ja ha passat. Tot s'acaba però és ben cert que tot perdura i sempre podré explicar que he realitzat els meus somnis, que no s'acaben. Socialment ens imposen un inici de tot quan comença l'any però jo aposto per recomençar amb el nou curs, tot continua però el setembre és mes de nous projectes i canvis que són una mescla entre somnis i desitjos.

Deixo enrere angoixes i entrebancs ( que no vol dir que en sorgeixin d'altres) i em forneixo de vivències increïbles i també encisadores, he descobert una nova llum de palestina vista des d'uns altres ulls, que tampoc perduren, però per uns instants em van omplir d'essència que han remogut sensacions oblidades, petites explosions primaverals sota una calitja d'agost. M'alegra haver-ho viscut i haver-ho compartit, i m'arrenca un somriure quan ho recordo.

Un cop vaig escriure sobre el ressentiment i avui he intentat entendre l'odi i el perquè m'ha vingut després de tan de temps aquesta incòmoda sensació? Com es possible enterrar ferides i esborrar mals? deixaré d'odiar perquè entendré que els actes eren sistèmics i no ho vam saber fer d'una altra manera. Però només per uns instants , un pensament petit al costat de tot el benestar que se m'evoca quan penso amb la resta. Ara toca l'ara i mentrestant perfilo nous somnis m'imagino els colors dels pròxims projectes, canvis importants i reptes que m'aporten sensacions màgiques.

força!

1 comentari:

pablo ha dit...

avanti!
visca el setembre dels nous propòsits!