dijous, 27 de desembre del 2007

Cap d'any per Palestina


Avui pensava enviar una pista, el que farem demà (la Laura i jo) per sopar als i les companyes estimades de la xarxa, però, m'ha arribat el cartell que ha fet en Marc i evidentment s'ho val la pena penjar-lo immediatament. Aquest any, a corre cuita hem decidit cel.lebrar el Cap d'any conjuntament la XEP i la Comunitat que, cedeix amablement el seu local, per poder disfrutar d'una festa reivindicativa en que els diners aniran destinats a la població Palestina de Gaza.

Us esperem a la Casa Palestina a tots i totes les solidaries amb Palestina que prèviament us hageu posat en contacte amb nosaltres per dir-nos que vindreu. A mi em podeu escriure i reservar invitació al mail: free.maria@gmail.com


Uns companys que es troben a GAZA ens escriuen:
"Portem dues nits seguides que desprès de sopar pugem als terrats de les cases, es tracta d'intentar veure el Apatxe, sents el soroll, es mou amb tota impunitat, amb nocturnitat però amb escàndol, sents el helicòpter sobrevolant-te i mires d'intentar veurel, però nomes el pots veure quan dispara. Quan dispara veus el foc del coet. No em deixen filmar i quan pujo als terrats desconnecto el mòbil, una llum o un aparell elèctric es un bon lloc per disparar."

1 comentari:

Anònim ha dit...

Es prepara una bona festa internacionalista per palestina,podeu estar orgullosos de la tasca que esteu fent...per palestina, i per la llibertat de tots els pobles oprimits..conteu amb mi per la festa!!!!