dimarts, 24 de juliol del 2007

de laviniafree a mariam


Fa uns anys i després d'haver llegit unes tres vegades "la mujer habitada" de G.belli vaig escollir el nom de lavinia com a nick. A mesura que anava escrivint mails amb un colega d'Euskal Herria i, que per cert no he conegut mai, i participàvem plegats al fòrum dels Habeas Corpus va sorgir el nom de Laviniafree. Doncs amb aquest nom, vaig obrir un fotolog a finals del 2005, tots els que em coneixen saben del cert que aquest fotolog és un 75% Palestina i un 25% d'altres. Curiosament el fotolog el vaig obrir uns mesos abans de marxar per primera vegada a territoris ocupats i, ara obro aquest blog a vuit dies de tornar-hi.

Deso en un calaixet el meu nick sandinista per posar-me'n un de Palestí. Ana ismi Mariam vol dir “el meu nom és Maria” en àrab i amb aquesta presentació estreno aquest blog personal per denunciar les injustícies que viu el poble Palestí, però també vull intentar crear un pont més de tendresa i solidaritat a partir de les meves experiències i sentiments com a dona, catalana i oprimida perquè entenc que no hi ha solidaritat internacionalista sense una consciència de la realitat que pateix el propi país. Així doncs Ana ismi Mariam és tendresa i denúncia amb Palestina des de, i, a partir dels Països Catalans.

5 comentaris:

Jordi Borràs ha dit...

Doncs felicitats! i espero que segueixis deleitant-nos amb les teues paraules...

Pau ha dit...

AL igual que el Jordi, espero que aquest blog fagi ressonar la veu dels oprimits, trobant amb ell un amic amb qui lluitar pel que val la pena lluitar, per la vida.

Cesk Freixas ha dit...

Guapíssima!

Ara he vist el comentari!

Visca! Això dels blogs és una canya! ;) Ara mateix et poso als enllaços!

A veure si després ens fem un truc, eh?
Una abraçada, primita!!

Joan Suleiman ha dit...

Que guai el dissny grafic i tambe la idea.
felicitats!

Anònim ha dit...

Felicitats de Riudeb